Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 10:01

Vaka Çıkan Ailenin İkamet Ettiği Bina Mucur Belediyesi Tarafından Dezenfekte Ediliyor

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 29-05-2020 22:54   Güncelleme : 30-05-2020 12:23
Vaka Çıkan Ailenin İkamet Ettiği Bina Mucur Belediyesi Tarafından Dezenfekte Ediliyor

    İlçemizde vakaların artmasının ardından Mucur Belediyesi Kırmızı alarma geçti. Nedeni bilinmiyor ama vaka çıkan ailenin yaşadığı bina karantinaya alınmamasının ardından Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz binanın derhal dezenfekte edilmesi emrini verdi. 

    Covid-19'un ülkemizde görülmeye başlanıldığı tarihten bu güne ilçede neredeyse her yeri dezenfekte eden Mucur Belediyesi Covid-19  testi pozitif çıkan ailenin yaşadığı Cumhuriyet Apartmanını dezenfekte etme kararı vererek gece saatlerinde dezenfekte çalışmalarını başlattı.

     Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz; "İlçemizde bu güne kadar bir vaka olmamıştı. Ama malesef ilçemizde de vaka görülmeye başladı. Gönül isterdiki ilçemizde bu sıkıntı yaşamayalım. 

    Bu saatten sonra yapılacak şey belli vatandaşlarımız kendilerine daha çok dikkat edecek. Sosyal mesafeyi koruyacak ve ihtiyaçları olmadan evlerinden dışarı çıkmayacaklar. Bende buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum lütfen evlerimizde kalalım. Gerekmediği sürece dışarı çıkmayalım. Eğer dışarı çıkıyorsak maskelerimizi takalım. Ellerimizi sürekli yıkayalım. Bana bir şey olmaz mantığından kurtulalım. Sana olmaz annene, babana, eşine ve çocuklarına olur bunları unutmayalım. 

Belediye olarak bizler her türlü desteğe ver yardıma hazırız. Bugün karantina altında bulunan binayı ve covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşlarımızın ikamet ettiği binalarını dezenfekte yaptık. Umarız bundan sonra sayı artmaz" dedi.

HABER;Sümeyye KILIÇ

 

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR