Mucur Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 14:16

Mucur Belediyesi Çöp Konteynerlerini Yeniledi

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 18-05-2020 10:51   Güncelleme : 18-05-2020 11:03
Mucur Belediyesi Çöp Konteynerlerini Yeniledi

    Mucur Belediyesi, korona virüs salgınına karşı önlemlerini artırarak, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için ve baharın gelmesiyle çöp konteynerlerini yeniledi.

    Mucur Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından temin edilen çöp konteynerleri, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilecek.

"Salgına karşı en etkin yöntem hijyen"

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, ilçede temizlik, ilaçlama ve hijyen çalışmalarını en üst seviyeye çıkardıklarını belirterek, “Önceliğimiz halkımızın sağlığı. Yeni korona virüse karşı aldığımız önlemler kapsamında, evsel atıkların daha sağlıklı bir şekilde toplanabilmesi için ilçemizde ihtiyaç olan noktalara yeni çöp konteynerlerini yerleştirmeye başladık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Mucur Belediyesi olarak çöplerin zamanında toplanmasının bizler için çok önemli bir konu. Ülkemizi ve Dünyayı saran korona virüsü için en etkin yöntem temizliktir. Şu an 125 adet konteyneri ilçe geneline dağıttık ve bu sayı ilerleyen zamanlarda artacak” dedi.

     Salgına karşı en etkin yöntemin temizlik ve hijyen olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Bizim de vatandaşlarımızdan isteğimiz, hijyen kurallarına daha çok uymalarıdır. Salgınla mücadelede herkesin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi çok önemli. Önlemlerimizi alarak bu virüs tehlikesini el birliğiyle ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı. Sümeyye Kılıç

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR