Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 01:12

Mucur Belediye Ekmek Fırını Üretime Başladı

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 22-04-2020 16:45   Güncelleme : 22-04-2020 16:45
Mucur Belediye Ekmek Fırını Üretime Başladı

    İlçemizde belediye ekmek fırını tam kapasite ile üretime başladı. Baştan aşağı yenilen fırında ilk ekmek üretimi Salı günü yapıldı.

    Borçlarla devir aldığı Mucur Belediyesinde iş yapmanın hizmet üretmenin çok zor olmasına rağmen seçim yatırımlarını bir bir yerine getiren Atılgan Yılmaz, ilçede gündemden düşmeyen Belediye Fırınını da açarak gündemden düşürdü.

    Her zaman birileri konuşur ama biz hizmetimize bakarız diyen Yılmaz, baştan aşağı belediye fırınını yenileyerek vatandaşlara hizmet vermeye başladıklarını belirtti.

    24 saatte 16 bin kapasite ile ekmek üretme kapasitesine ulaştıklarını ve sağlıklı kaliteli bir üretim olacağını belirten Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine de ücretsiz ekmek verileceğini bildirdi.

     Yılmaz açıklamasında şunlara değindi; “ Biz aday olduğumuz günden bu güne Mucur için neler yapacağımızı planlamıştık. Mucur’un belli başlı olmazsa olmazları vardı. Bizde bu yönde çalışmalarımızı planladık. Planlarımız doğrultusunda hareket ederek devam ediyoruz. Birileri hep konuşuyor o olmadı, bu olmadı diye. Biz eleştiriye her zaman açık olduk. Ama boş eleştiriler ile de hiç uğraşmadık. Ben dedim ki belediye fırınımız açılacak ama biraz zamana ihtiyacımız var dedim. Tabi bu başka yerlere çekildi.

    Tabi bu eleştiren kişiler ne tuhaftır ki iş yapılınca ortadan kayboluyorlar. Demiyorlar ki biz bunu eleştirdik olmuyor diye ama bu oldu bununda hakkını verelim alkışlayalım demiyorlar. Tabi bu kişilerin niyeti farklı. Bunlar için bizim başarısızlığımız daha önemli. Biz başarısız olursak Mucur kaybeder, bunların niyeti Mucur değil bunu da görmüş olduk. Ben ilk günde dedim ben buraya Mucur için çalışmaya geldim. Mucur’u en iyi konuma getirmek için çaba harcıyorum. Yapılan hizmetleri ben kendim için yapmıyorum. Yarın bir gün ben gideceğim bir başkası gelecek.

    Hatırlayalım muhalefet Şehir Hastaneleri için ne demişlerdi şimdi ne diyorlar. Şimdi biz belediye fırınımızı eski düzen devam ettirseydik vatandaşa kaliteli ekmek çıkarmasaydık ne olacaktı? İşte biz bunun için çaba harcadık. Şimdi Mucurlu herkes gidip belediye fırınımıza bakabilir. Eski halini hatırlayanlar vardır. Tüm makinelerimizi yeniledik. Ekmek sepetlerimizde dahil buna. Bunu biz kendimiz için mi yaptık? Mucur halkı daha sağlıklı ekmek yesin diye yaptık.

    Mucurumuza yakışır bir fırın inşa ettik çok şükür. Şimdi önümüz oruç, pide üretimi yapacağız. Pidemiz çiftli şekilde üretilecek. İlk etapta 5 bin pide çıkarmayı düşünüyoruz. Eğer talep çok olursa bu sayımızı artıracağız. Kapasitemiz 16 bine kadar var çok şükür. Çiftli pide fiyatımızı 2 TL olarak belirledik. Oruç bitiminde de somun ekmek çıkarmaya devam edeceğiz. Somun ekmek fiyatımızı da 1 TL olarak belirledik. Çıkan ekmeklerimiz ve pidelerimiz içinde ihtiyaç sahiplerine ücretsiz vermeyi planlıyoruz. Şunu da belirtmeliyim ki belediye olarak kimseyle rekabet halinde de olmayı planlamıyoruz. Bizim fiyatlarımız bu şekilde. Mucur’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sümeyye Kılıç

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR