Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 06:55

Mucur’da Yolcu Otobüsü Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 26-02-2020 09:48   Güncelleme : 26-02-2020 09:48
Mucur’da Yolcu Otobüsü Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı

    Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, trafikte sürücü, yolcu veya yayaların kural ihlallerinden kaynaklı kazalarının önlenmesini amaçladıklarını bildirdi.

    Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakamlık makamında yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin trafik güvenliğine yönelik önleyici tedbirleri değerlendirildi.

    Toplantıda konuşan Kaya Çelik, yolcu otobüs sahiplerinin yol ve sürüş güvenliğinin sağlanması için trafik kurallarına uyma konusunda gerekli tedbirleri almaları gerektiğini aktardı.

    Meydana gelen kazaların ve bu kazalarda yaşanan can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi için daha önceden tedbirler aldıklarını da anımsatan Çelik, şunları kaydetti:

    "Bütün tedbirleri yeniden gözden geçirerek, kazaların olmaması için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Trafikte sürücü, yolcu veya yayaların kural ihlallerinden kaynaklı kazaların önlenmesini amaçlıyoruz. Ölümlü veya yaralanmalı kazaların en aza indirilmesi, bu kazalardan kaynaklı kayıpların ve kamu düzenini tehdit eden risklerin ortadan kaldırılmasını hedefliyoruz. Otobüslerle yapılan yolcu taşımacılığı faaliyetlerinin güvenliğinin sağlanmasında, tüm paydaşların uyumlu ve sorumluluk anlayışı içerisinde hareket etmesiyle kazalar en aza indirilecektir."

    Toplantıda kazaların nerede ve nasıl meydana geldiğine yönelik istatistik bilgileri ve alınacak tedbirler hakkında sunum da yapıldı. Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR