Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 05:19

11 Ocak’ta Kırşehir’de Medya Ödülleri Verilecek

Kırşehir Basın Konseyi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen program 10-11 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

YEREL
Giriş Tarihi : 06-01-2020 11:29   Güncelleme : 06-01-2020 11:29
11 Ocak’ta Kırşehir’de Medya Ödülleri Verilecek

              Kırşehir Basın Konseyi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen program 10-11 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

              Kırşehir’deki bütün yazılı ve görsel ve basın kuruluşlarının üye olduğu Küresel Gazeteciler Konseyi bünyesindeki Kırşehir Basın Konseyi Çalışan Gazeteciler Günü’nde Kırşehir’deki basın mensupları arasında yarışma düzenledi.

                Kırşehir Basın Konseyi Başkanı Sait Yanık, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Kırşehir’de ilk kez iki ayrı program düzenleyerek Kırşehir İl yöneticileriyle basın mensuplarını bir araya getireceklerini ifade etti.

                 Kırşehir il yöneticileri ve Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim ile dışarıdan gelecek pek çok davetli ile birlikte 10 Ocak Cuma Günü basın mensuplarıyla önce kahvaltı da buluşacaklarını belirten Başkan Sait Yanık, 11 Ocak Cumartesi akşamı saat 18.30’da da Neşet Ertaş Kültür Merkezi Aşık Sait Salonu’nda “Çalışan Gazeteciler Medya Ödülü” programını gerçekleştireceklerini söyledi.

 “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle pek çok dalda yarışma açtıklarını belirten Sait Yanık, “Çalışan Gazeteciler Medya Ödülleri basın ve gazeteler arasında En İyi Haber, En İyi Haber Mizanpajı, En İyi Haber Fotoğrafı, En İyi Köşe Yazısı, En İyi Röportaj Haber, En İyi Ajans Haberi, Kırşehir Belediyespor Özel Medya Ödülü, Televizyon Ödüllerinde ise En İyi Televizyon Haberi, En İyi Televizyon Programı, En İyi Haber Montajı(Kurgu), En İyi Radyo Programı, En İyi İnternet Haberi ödülleri dağıtılacak” dedi.

İki gün süreyle gerçekleştirecekleri programa Vali İbrahim Akın, Kırşehir Milletvekilleri Mustafa Kendirli ile Metin İlhan, Kırşehirli Ankara Milletvekilleri Hacı Turan ile Yıldırım Kaya, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya başta olmak üzere tüm il yöneticileri, sivil toplum kuruluşları başkanları ile yazılı ve görsel basın mensuplarının da katılması bekleniyor.

Bu arada Kırşehir Basın Konseyi  Başkanı Sait Yanık ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamlarında ayrı ayrı ziyaret ederek 10-11 Ocak tarihlerindeki programa davet ettiler.

Kırşehir Basın Konseyine üye olan yazılı ve görsel basın kuruşları şunlar:

Ahi TV, KTV, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, TRT, Kırşehir 40 Arena, Kırşehir Çiğdem Gazetesi, Aşıkpaşa Gazetesi, Çınar Kırşehir  Gazetesi, Kırşehir Express Gazetesi, Kırşehir Memleket Gazetesi, Kırşehir Umut Haber Gazetesi, Kırşehir Yeşilyurt Gazetesi, Mucur Gazetesi, Yeşil Kaman Gazetesi, Kaman Ak Haber Gazetesi, Kırşehir Haber 24, Kırşehir Habertürk, Yankı 40. HABER MERKEZİ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR