Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 08:54

Şahin; “Yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam Ediyor”

İlçemize doğalgaz gelmesi ile birlikte daha önce yapılan yollar tahrip olmuştu. KIRGAZ ile yapılan anlaşmaya göre tahrip edilen yolların yapım işini Mucur Belediyesi üstlenmişti.

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 25-10-2018 10:22   Güncelleme : 25-10-2018 10:22
Şahin; “Yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam Ediyor”

İlçemize doğalgaz gelmesi ile birlikte daha önce yapılan yollar tahrip olmuştu. KIRGAZ ile yapılan anlaşmaya göre tahrip edilen yolların yapım işini Mucur Belediyesi üstlenmişti.
     Doğalgazın evlerde kullanıma başlaması ile birlikte tahrip edilen yolların yapım işine Mucur Belediyesi hızlı bir şekilde başladı.
    Bu konuda birçok dedikodunun ilçe gene-linde yayılmaya çalışıl-masına rağmen dedikodulara kulağını kapatan Şahin, çalışmalarına devam ediyor. 
Daha önceden KIRGAZ yol yapımı için belediyeye para ödemiş denilmiş, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'de gazetemiz aracılığı ile belediyeye herhangi bir para ödenmediğini belgeleri ile kamuoyuna sunmuştu. KIRGAZ ile yapılan anlaşmada, ilçemize gelen bu yatırımın insanlarımızın rahatı ve ferahı için bu güzel çalışmaya katkıda bulunmak için tüm yol yapımlarını Belediye olarak üstlenmişti. 
    Şahin, yaptığı açıklamada; “Biz dedikodulara kulak asmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. O şunu demiş bu bunu demiş bizi çokta alakadar etmiyor. Biz fitne yuvalarını ve bu dedikoduları çıkaranları iyi biliyoruz. Yakında yine sandığa gideceğiz ve halkımız gereken cevabı verecektir. 
    İlçemize belediye başkanı olarak aday olduğum zamanda söylemiştim şimdide söylüyorum. Bende “Mucur Sevdası var” kim ne derse desin ben Mucur için çalışacağım çalışmaya da devam edeceğim.  Daha öncede dedim açıklama yaptım. KIRGAZ ile anlaşmamız bozulan tahrip edilen yolları Mucur Belediyesi olarak bizim yapacağımız yönündeydi. Bizde Doğalgaz hatlarının çekim işi biten yerlerde yapım işlerine başladık. KIRGAZ ekiplerini takip ederek mahalle mahalle onarım ve bakım işlerini yapıyoruz. Kimsenin bir şüphesi olmasın bizler burada olduğumuz sürece Mucurlu vatandaşlarımız sorun yaşamayacak.
    Sıkıntılarımız elbette var yok değil. Bizlerde bunları çözmeye çalışıyoruz. Yatırımı tam anlamı ile alamıyoruz ama mevcut şartları zorluyoruz” dedi.

Haber: Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR