Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 01:52

Mucur Esnaf Odası 30 Ağustos Zafer Bayramında İlçeye Türk Bayrağı Dağıttı

İlçemiz Esnaf ve Sanatkârlar odası 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile ilçe esnaflarına ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttılar.

YEREL
Giriş Tarihi : 07-09-2018 13:11   Güncelleme : 07-09-2018 13:11
Mucur Esnaf Odası 30 Ağustos Zafer Bayramında İlçeye Türk Bayrağı Dağıttı

İlçemiz Esnaf ve Sanatkârlar odası 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile ilçe esnaflarına ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttılar.
    Geldikleri günden itibaren çalışmalarına devam eden ilçe yönetimi son olarak tüm esnaflara saat dağıtmıştı. Geçtiğimiz Perşembe günü 30 Ağustos Zafer Bayramın-da tüm ilçe esnaflarına ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtarak büyük alkış aldı.
    Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mucur Esnaf ve Sanatkârlar başkanı Hasan Aydemir şunlara değindi; 
“Ağustos'ta kazanılan zaferlerin en önemlilerinden biri de 30 Ağustos zaferidir. Türk milletinin nice fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesini bütün dünyaya haykırdığı ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos tarihi; kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde açtığı altın bir sayfadır. 
    30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin hedeflerine ulaşma konusundaki azim ve kararlılığını, şartlar ne kadar güç olursa olsun zorlukların üstesinden gelme kabiliyetinin en güzel örneklerinden biridir.
    Geçmişteki mücadelelerimizden ve zaferlerimizden aldığımız güç ve moralle çağdaş medeniyet hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmalıyız. 
    Bu nedenle bizde Mucur Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlçemizde bulunan tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıttık. 
    Odamız olarak çok iyi bir hava yakaladık. Birçok çalışmalarımız var birçoğunda da sona yaklaştık. Yakında basın yoluyla birçoğunu duyuracağız. 
    Bu düşüncelerle şahsım ve teşkilatım adına tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Ulu Önder Atatürk'ü ve ebediyete intikal etmiş olan şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

sümeyye kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR