Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 19:50

Kendirli; “Mucur Kararını Vermiş Durum 2-0'a Olacak”

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Partilerin çalışmaları da büyük hız kazandı. Kırşehir'de diğer seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de 2-0 yapmak isteyen Ak Parti çalışmalarını dört koldan sürdürüyor..

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 07-06-2018 12:44   Güncelleme : 07-06-2018 12:44
Kendirli; “Mucur Kararını Vermiş Durum 2-0'a Olacak”

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Partilerin çalışmaları da büyük hız kazandı. Kırşehir'de diğer seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de 2-0 yapmak isteyen Ak Parti çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.. 
    Mucur Ak Parti İlçe teşkilatı-nın Salı günü verdiği iftar ye-meğinde Mucurlularla bir ara-ya gelen adaylar 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la devam.
    Milletvekilliği seçimlerinde ise 2-0 yapacaklarına inandıklarını söylediler.
     Salı günü verilen iftar yemeğine Kırşehir 26. Dönem Milletvekilleri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya, 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Kırşehir Ak Parti İl teşkilatı, Mucur Ak parti İlçe Teşkilatı, MHP Mucur İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.
    Yoğun katılım ile gerçekleştirilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Ak Parti ve MHP Belediye Başkanları ve teşkilatlarının katılmaları Cumhur İttifakın güçlü bir göstergesi olarak görüldü. 
  İftar yemeğinin ardından konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; '24 Haziran seçimleri Ülkemiz için çok önemli' dedi.      Bahçeci;“Seçimlerin hepsi bizim için önemli. Fakat bu seçimin esas önemi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile girdiğimiz ilk seçim olmasıdır. Cumhurbaşka-nını ayrı seçiyoruz milletvekillerini ayrı seçiyoruz. Referandum çalışmalarımızda artık daha güçlü hükümetler olacak dedik.
    Bakanlık pazarlıkları bitecek, koalisyon dönemleri kapanacak, istikrarlı bir dönem açıla-cak. Pazar günü sandığa gidip oy vereceğiz, pazartesi günü seçtiğimiz Cumhurbaşkanı bismillah diyerek hükümetini kuracak ve işine başlayacak. Güçlü bir Cumhurbaşkanı seçmek zorundayız. Önümüzde seçenekler var. Recep Tayyip Erdoğan var, Muharrem İnce var, Meral Akşener var, Selahattin Demirtaş var, Doğu Perinçek ve Temel Karamollaoğlu var. Bunlar demokrasinin geleneği olarak halkın huzuruna çıkacak, ben yaparım diyecek bundan daha doğal bir şey yok. Millet olarak en iyisini seçmekle biz mükellefiz, kötüyü seçmek gibi bir lüksümüz yok.
    Ben 26 yaşındaydım bu partiyi kurduğumuzda. Niye kurduk bu partiyi? Recep Tayyip Erdoğan'ı neyin umudu olarak gördük? Bitmiş tü-kenmiş Türkiye'nin kur-tuluşu olarak görme-dik mi? Şükürler olsun ki Recep Tayyip Erdoğan-'da 16 yıl boyunca bu milleti mahcup etmedi” dedi.
    27. dönem Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kendirli; 'Bugün gördüm ki Mucur kararını vermiş 2-0 olacak Allah'ın izniyle dedi ve şunlara değindi; “ Öncelikle bu güzel yemeği tertip eden Mucur İlçe teşkilatımıza teşekkür ederim. 24 Haziran seçimleri Ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizlerde bu bilinç ile yola çıktık. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la devam edeceğimizden kuşkumuz yok. Milletve-kili seçimleri içinde Kırşehir'imiz her dönem olduğu gibi 2-0 yaparak Mecliste Kırşehir'imizi iki Milletvekilimizde temsil etmek istiyoruz. 
    Mucur'un bizler için Kırşehir için ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. İlçemizde ki sorunların ne olduğunu da biliyoruz. Biz bunlar için zaten çalışmalar yapmıştık, Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya vekillerimiz ile. Şimdi biz geleceğiz ve bunların üzerine koyarak ilçemizi, Kırşehir'imizi hak ettiği yere getireceğiz. 
 Bu güzel organizasyon-da sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Allah tuttuğunuz Oruç'umuzu kabul etsin. Hepinize katılımızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Haber: Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR