Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 01:56

Mucur Ak Parti İlçe Başkanı ve Mucur Ticaret Odasından Rektör Karakaya'ya Ziyaret

SİYASET
Giriş Tarihi : 11-12-2017 12:50   Güncelleme : 11-12-2017 12:50
Mucur Ak Parti İlçe Başkanı ve Mucur Ticaret Odasından Rektör Karakaya'ya Ziyaret

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilimizin kalkınması ve üniversitemizin gelişmesi anlamında sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz ve Mucur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çağlayan Çarşamba günü Rektör Karakaya'yı ziyaret etti.
    Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede pilot üniversite projelerinin Mucur'a sağlayacağı katkılar değerlendirildi. Mucur'un gelişip büyümesi için gereken çabayı gösterdiklerini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz ve Mucur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferhat Çağlayan, üniversitenin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında gerçekleştirecekleri projelerde Mucur'a yapacakları katkılardan dolayı Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'ya teşekkür ederek Ahi Evran Üniversitesi ile işbirliği içinde çalışmaktan memnun olacaklarını dile getirdi.
    Üniversitelerin artık bulundukları bölgelerin kalkınmasında ve ihtisaslaşmasında önemli roller üstlendiğini söyleyen Rektör Karakaya, Kırşehir ve ilçeleri için pilot üniversite projeleri ile katkı sağlayacaklarını ve halkımızın bu faaliyetlerden faydalanacağını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz ile Mucur Ticaret ile Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çağlayan'a teşekkür etti.

 

Haber: Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR