Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 04:31

Ak Parti İlçe Başkanlığında Kongre

Tek aday olan Oğuzhan Gündüz kongrede Ak Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 02-11-2017 09:19   Güncelleme : 02-11-2017 09:19
Ak Parti İlçe Başkanlığında Kongre

    İlçemiz görevden alınan Hüseyin Güngör'den sonra Genel Merkezden atanan Oğuzhan Gündüz hafta sonu yapılan kongreye tek aday olarak girdi. Tek Aday olduğu kongrede Ak Parti ilçe başkanı olarak seçildi. 

     İlçe Kongresine Kırşehir Milletvekilleri Mikail Aslan ile Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu eski Milletvekili Hacı Turan, İl Başkanı Muzaffer Aslan, İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz ve çok sayıda partili katıldı. Çalışmaların Kırşehir'de aralıksız devam ettiğini ifade eden Milletvekili Mikail Aslan yaptığı konuşmada, "AK Parti 2002 yılından itibaren bu ülkeye hizmet ediyor ve Kırşehirimizde'de çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti Kırşehir'deki hizmet eden arkadaşlarımızın her birine önemli görev vermiş ve her biri de önemli görevleri devam ettirmektedir. AK Parti'ye hizmet etmek bir ayrıcalıktır. AK Parti millete hizmeti, insana hizmeti esas alan bir anlayışa sahiptir" dedi.
Mucur'a 25 yataklı devlet hastanesi müjdesi
    Mucur'a devlet hastanesi projelerinin de olduğunu belirten milletvekili Aslan, "25 yataklı Mucur Devlet Hastanesi projemiz var. 2018 yılı yatırım programı teklifi edildi. Bir aksilik olmazsa 25 yataklı yeni Mucur Devlet Hastanesi yeni yatırım programına girmiş olacak. Yer itibariyle iki tane alanımız var. Bir tanesi Kırşehir yolu üzerinde diğeri ise Mucur ilçe merkezinde büyük bir alan. İkisinden birini tercih etmiş olacağız. Mucur huzurevini hizmete almıştık. Mucur Kesikköprü yolunu karayolu yol ağına aldırdık. Önümüzdeki yıl proje çalışması başlayacak" diye konuştu.

Haber:Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR