Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 02:07

Kaymakam Çelik, Köyleri ve Huzur Evini Ziyaret Etti

Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, KÖYDES Projesi ile yapımı tamamlanan kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

YEREL
Giriş Tarihi : 09-10-2017 09:15   Güncelleme : 09-10-2017 09:15
Kaymakam Çelik, Köyleri ve Huzur Evini Ziyaret Etti

    Kaymakam Kaya, içme suyu ve yolu bulunmayan veya yetersiz olan köy ve bağlılarının; yeterli ve sağlıklı içme suyuna kavuş-turulması, köy yollarının standardının yükseltilmesi, köylerdeki; küçük ölçekli sulama altyapısının geliştirilmesi, atık su hizmetlerinin geliştirilmesi, hayat kalitesinin artırılması, ekonomik ve sosyal gelişimin sağlanması, amacıyla başlatılan yatırımları inceledi.
KÖYDES projesi kapsamında köylerde incelemelerde bulunarak köy muhtarından bilgiler aldı.
         Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Metin Yılmaz ve Malmüdürü Halil Bıyık ile beraber Mucur'a bağlı Palangıç ve Rahmalar Köylerini ziyaret ederek köylerde KÖYDES Projesi ile yapımı tamamlanan kilit parke çalışmalarını yerinde inceleyerek, köy muhtarları ve vatandaşlarla sohbet etti.
KAYMAKAM KAYA'DAN HUZUREVİ ZİYARETİ
        Mucur Kaymakamı Kaya Çelik Mucur Hayrettin Ekim Huzurevini ziyaret etti.
         Kaymakam Kaya Çelik ve eşi Bahar Çelik ile Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Akbülbül ve Mucur Müftüsü Tahsin Yazgan, bir süre önce hizmete giren Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi'ni ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında yaşlılarla yakından ilgilenen Kaymakam Kaya, yaşlıları ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin durumları hakkında görevlilerden bilgiler aldı. Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Kaymakam Kaya onların sorunlarını da dinleyerek, “Devletimiz son yıllarda yaşlılara yönelik birçok güzel çalışmalar yürütmektedir. Sizleri her zaman seviyoruz ve düşünüyoruz. Güzel bir ortamda sizlerle vakit geçirdik. Allah hepinize sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin'' ifadelerini kullandı.
          Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi'nde kalan yaşlılar ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirtirken, kendilerine iyi bakıldığını, memnun ve mutlu olduklarını,  idare ve çalışanlarının huzurevinde kalan yaşlıların sağlık ve huzuru için üstün gayret içinde çalıştıklarını ifade etti.

Haber: Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR