Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 19:08

Beklenen Açıklama Yaşar Bahçeci’den Geldi!

Yaşar Bahçeci Kırşehir’in, Nevşehir’e bağlanılacak diye çıkan haberlere sert tepki verdi. Bahçeci; “Asla böyle bir şey yok” dedi.

YEREL
Giriş Tarihi : 02-10-2017 14:00   Güncelleme : 02-10-2017 14:00
Beklenen Açıklama Yaşar Bahçeci’den Geldi!

    Cumartesi günü sitemizden Nevşehir merkezli ve Niğde merkezli iki haber sitesinin yaptığı haberi sizlerle paylaşmıştık. Haberde 51 İl’in Bütünşehir kapsamında birleşeceği ve bu kapsamda Kırşehir’in Nevşehir ile birleşip Merkezin Nevşehir olacağı iddia edilmişti. Bu haberin ardından Kırşehir’de gündeme bomba gibi düşmüş ve vatandaşı bir telaş kaplamıştı. Bugün Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci bir açıklama yaparak bu haberlerin asparagas haber olduğunu bildirdi.

    Yaşar Bahçeci Belediye Başkanlığı makamında bir basın toplantısı gerçekleştirerek açıklamasında şunları ifade etti:

     “Geçtiğimiz hafta içerisinde bazı haber sitelerinde Bütünşehir yasası kapsamında Kırşehir’in Nevşehir’e bağlanacağı şeklinde asılsız bir haber yayınlanarak Kırşehir kamuoyunun adeta incitilmeye çalışıldığı görülmüştür.

      Bütünşehir konulu asılsız haberi ve gerçeği kamuoyunu bilgilendirmek üzere ilimiz basını ile buluştuk. Elbette Kırşehir ile ilgili tüm olaylara ve haberlere hassasiyetle eğiliriz ve bir yanlış varsa kamuoyunu aydınlatırız. Öncelikle şu bilinmelidir ki Bütünşehir konusunda netleşmiş bir çalışma bulunmamaktadır.

      Çıkan bu yalan haberlerin ardından İçişleri Bakanlığı yetkilileriyle de görüştük ve kesinlikle illerin birleştirilmesi için bir çalışma bulunmadığı bilgisini aldık. Bu konuda tüm Kırşehir rahat olsun.

       Söz konusu haberde akla ve mantığa uygun bir şey yok ve bu haber tamamen Asparagas bir haberdir” dedi.

Haber: Sümeyye Kılıç

Kaynak: Kırşehir Express

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR