Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 11:47

İkinci yarı daha çekişmeli geçecek

Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan, ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlanacaklarını belirterek, “Ligin ilk haftasındaki Kazan Belediyespor galibiyetiyle çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 25-12-2014 10:37   Güncelleme : 25-12-2014 10:37
İkinci yarı daha çekişmeli geçecek

Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan:  “İkinci yarı daha çekişmeli geçecek”

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup’ta mücadele eden ve ikinci yarının ilk idmanını dün yapan Kırşehirspor’da Teknik Direktör Bekir Barış Cihan açıklamalarda bulundu.

Bekir Barış Cihan, Bölgesel Amatör Ligi’ndeki takımların inişli çıkışlı grafiklerinin sezonun ikinci yarısında devam etmeyeceğini söyledi. Normalde ikinci yarılarda yaşanan ortamın bu sezonun başından itibaren görüldüğünü ifade eden Cihan, şöyle konuştu: “Bu nedenle de şu an altıncı sıradakiyle birinci sıradaki takım arasında çok fark yok, 2 veya 3 galibiyet çok şeyi değiştirebilir. İkinci yarıda böyle olacağını tahmin etmiyorum. Çünkü bütçeler ortaya çıkacak ve hedefler doğrultusunda transferler yapılacak. Bu süreci iyi idare eden kulüpler ikinci devreden çok daha başarılı çıkacaktır.''

Teknik Direktör Cihan, ilk devre alınan sonuçların ikinci devre için hedefi belirlediğini ve bu doğrultuda da takviyeler yapılacağını, ancak devre arasındaki takviyelerin çok da yararlı olmadığının bilindiğini belirtti.

 

Hedeflerin sezon öncesi ile sezon sonunda aynı olması durumunda ara transfer döneminde bu kadar hareketliliğin yaşanmayacağını belirten genç teknik adam Bekir Barış Cihan, “Bizim hedefimiz sezon başından bu yana belliydi. Bizlerin amacı Kırşehir’in marka değerini arttırmaktı. Bu ilk hedefimizde ve ilk hedefimizi ilk yarı bitimiyle beraber gerçekleştirmiş olduk. Artık ligin ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Herkes çok iyi biliyor ki bizler Kırşehirspor olarak her zaman hedefleri olan bir kulübüz. Hedeflerimiz doğrultusunda ikinci yarıya da en iyi şekilde başlayıp, sezonu istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR