Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 02:18

Kaymakam Kaya Çelik İlk Toplantısını Yaptı

İlçemize yakın zamanda atanan Kaya Çelik ilk toplantısını muhtarlarla yaptı.

YEREL
Giriş Tarihi : 21-09-2017 09:32   Güncelleme : 21-09-2017 09:32
Kaymakam Kaya Çelik İlk Toplantısını Yaptı

     Salı günü gerçekleştirilen toplantıya köy ve mahalle muhtarlarının hepsi katıldı. Toplantının ana teması, köy ve mahalle muhtarlarının sorunları ve istekleri oldu.
     Mucur Halk Eğitim Merkezinde yapılan toplantıya, Mucur Kaymakamı Kaya Çelik Başkanlığında, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Mucur Jandarma Komutanı Metin Yılmaz, Mucur İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Salih Keskin ile daire amirleri katıldı.
    Kaymakam Kaya Çelik ilçeye yeni atanmasından dolayı öncelikle kendisini tanıttı. Daha sonra muhtarların sorularını ve isteklerini dinledi.
     Yapılan toplantıda merkez ve köylerin sorunları hakkında muhtarlar ihtiyaç ve sorunlarını dile getirdi ve bu sorunlar için çözüm yolları hakkında Kurum müdürleriyle karşılıklı olarak istişare yapıldı. Kaymakam Kaya Çelik konuşmasında;  “Toplantının amacının aracısız bir şekilde sorunların karşılıklı dile getirilip, bu sorunlara ortak bir çözüm yolunun bulunabilmesi olduğunu” söyledi.
    Muhtarlar ile yapılan toplantının ardından ilçe güvenlik toplantısı yapıldı. 
Okulların açılmasıyla birlikte okul içi ve çevre güvenliği, öğrencilerin kötü alışkanlıklardan korunması ve mahallelerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, güvenlik, asayiş, aydınlatma, emniyet ve sosyal konularda karşılaşılan ve tespit edilen sorunların çözümüne ilişkin kararlar alındı.

Haber: Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR