Mucur Gazetesi
HV
16 NİSAN Salı 09:21

Başkan Şahin Anaokuluna Eğitim Parkı Yaptı!

Mucur Zeynep Tuncay Anaokulunun bahçesine Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin tarafından yaptırılan, Eğitim Parkı Çarşamba günü açıldı.

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 12-06-2017 09:14   Güncelleme : 12-06-2017 09:27
Başkan Şahin Anaokuluna Eğitim Parkı Yaptı!


     Okul Müdürü Hülya Çetiner'in isteği ile yapılan Eğitim Parkının tüm masraflarını belediye karşıladı. İlçemizde Belediyenin okullara yardım etmiyor diye eleştirenler, hatta koşarak başka yerlerden kaynak aramaya çalışanlar bugün teşekkürlerini Başkan Ali Şahin'e bildirmeleri iyi bir adım oldu. 
    Ama görüldü ki belediye elinde ki imkanlar doğrultu-sunda yapabilecek-lerini yapıyor.  Kendi ilçeni kendi beledi-yeni kötülemek gereksiz hatta yanlış bir olay olduğunu umarız anlayanlar olmuştur.
    Sonuç olarak ilçemiz anaokulu Zeynep Tuncay çok önceden olması gereken eğitim parkını kazanmış oldu. Çocuklarımıza küçük yaşta öğrettiklerimizin çok önemli olduğunu düşünürsek, yapılan bu işin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu kavrayabiliriz. 
    Açılış törenine Belediye Başkanı Ali Şahin, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AKBÜLBÜL, okul müdürleri ve öğrenci velileri katılmışlardır.
    Anaokulundan itibaren çocuklara trafik kurallarını oyun şeklinde öğreten bu öğretim metodu çocuklarımız için çok önemli. Belediye eğitim alanını hem yaptı hemde eğitim alanında ki gerekli araç ve gereçleri de bizzat kendisi temin etti. Küçük bisikletler, arabalar, trafik lambaları ve işaretleri de anaokuluna hediye edildi. 
Şahin açıklamsında şunlara değindi; “Geleceğimizin teminati olan çocuklarımız bizler için çok önemli. Çocuklarımıza küçük yaşlarında ne verirsek büyüklerinde onu uygularlar. Biz Mucur Belediyesi olarak Anaokulumuzun Eğitim Parkını yapmayı üstlendik. Allah izin verdi ve bugünde açılışını yaptık. Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimizin de ellerine kollarına sağlık. Onlarda çok emek verdiler. Ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
    Programda minikler halk oyunu oynadı ve minik mehteran takımı gösterisini yaptı.    

Haber: Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR