Mucur Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 02:33

Mucur'da Doğalgazın Temeli Atıldı

Mucur'un önümüzdeki kış mevsiminde kullanılacak olan doğalgazın temeli, Perşembe günü törenle atıldı.

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 10-04-2017 09:21   Güncelleme : 10-04-2017 09:21
Mucur'da Doğalgazın Temeli Atıldı

Mucur'daki doğalgaz temel atma törenine Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Mucur Kaymakamı Muhammet Önder, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, KIRGAZ Genel Müdürü Selçuk Aksakaloğlu, il protokolü, siyasi parti il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşmalar yapıldı. Temel atma töreni protokol üyelerinin sahnede bulunan sembolik doğal gaz borularını birleştirme işlemiyle gerçekleştirildi. KIRGAZ Genel Müdürü Selçuk Aksakaloğlu, Mucur'a doğalgaz dağıtım planının kısa süre içerisinde kamuoyuna duyurulacağını, yapım sürecinin takriben üç yıl süreceği, bu yılsonuna kadar ilçe merkezine doğal verileceğini ve diğer kalan bölgelerin ise iki yıl içerisinde bitirilmesinin planlandığını belirtti.
     Gazetemizde her zaman dile getirdiğimiz doğalgaz olayı en sonunda nihayete erdi. Şimdi ilçede abonelik zamanından bu zamana bu iş siyasi deyip abone olmayanlar, Mucur'a doğalgaz mı gelirler diyenler şimdi utanmışlardır umarız. İşte ilk günden bu güne Mucur'un hayrı olan bir işte bile bölünmüştük. Doğalgaz medeniyettir sonunda bizde buna kavuşacağız inşallah. Mucur'a hayırlı olur inşallah.

Kaynak: Mucur Gazetesi

mucur mucur haber mucur haber mucur haberleri

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR