Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 18:19

Mucur Ak Parti İlçe Binasının Açılışı Yapıldı

Ak Parti İlçe Başkanı olduktan sonra dur durak bilmeyen bir çalışma içerisine giren Hüseyin Güngör Ak Parti İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleşti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-04-2017 09:15   Güncelleme : 10-04-2017 09:15
Mucur Ak Parti İlçe Binasının Açılışı Yapıldı

Kuran'ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Mucur İlçe Başkanı Hüseyin Güngör, selamlama konuşması yaparak emeği geçenlere teşekkür etti. Mucur'a yakışır bir parti binasını olduğunu bildiren Güngör Konuşmasında şu ifadelerde bulundu; “ Bugün burada güzel bir olay için toplanmış bulunmaktayız. Daha önce parti binamız bizlere yeterli değildi maalesef. Bizde göreve ilk geldiğimizde düşüncemiz parti binamızı yenilemek oldu. Allah'a şükürler olsun ki bugün bu isteğimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
    Burada bizleri yalnız bırakmayan Vekillerimize, Başkanlarımıza ve siz değerli halkımıza teşekkür ederim. Parti binamız için bizlere yardım eden, Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya vekillerime, Kırşehir İl Başkanımıza ve Hacı Turan'a çok teşekkür ederim. Bizlere desteklerini bir gün olsun eksik etmediler. Bizlerde 16 Nisan'da Mucur olarak bunun karşılığını Allah'ın izniyle Mucur olarak vereceğiz İnşallah. Yeni binamız partimize ve Mucurumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
     Mucur Ak Parti binasının açılışına, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkanları ve Mucurlu vatandaşlar katıldı.          
BAŞKAN BAHÇECİ: “BİZİM BİRLİKTELİĞE İHTİYACIMIZ VAR”
         Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kürsüye gelerek, ayrışmadan ve ötekileştirmeden Mucur'da herkesin 16 Nisan günü sandığa gideceğini söyledi.
         Bahçeci, “16 Nisan günü ben inanıyorum ki bütün Mucur halkı ülkesinin istikrarı, çocuklarının geleceği için Evet mührünü pusulaya vuracaktır. Bu bir parti seçimi değil memleket meselesidir. Ülkemizin istiklali, istikrarı ve çocuklarımızın istikbali adına 16 Nisan halk oylaması bir dönüm noktasıdır. Aslında şu soruluyor, 'kendi geleceğine karar veren, ayak oyunlarına mağlup olmayan, herhangi güçler tarafından teslim alınamayan, alnı açık, başı dik, ekonomisi düzgün bir ülke olarak mı yoluna devam edilecek, yoksa Avrupalının, ABD'linin müdahil olduğu, ülkeyi çorba kazanı gibi karıştırdıkları bir ortam mı olacak?' Halk oylamasının kısaca özeti budur. Sistemleri düzgün kurabilirsek, bunun için mücadele verebilirsek, hangi siyasi görüşten olursak olalım, hiç ama hiç önemli değil. Ülkenin bekası ve daha iyi ilerlemesi yapılacak düzgün sistem ile sorunsuz olacaktır." 
SALİH ÇETİNKAYA: “İSTİKRAR SÜRSÜN TÜRKİYE BÜYÜSÜN”
   AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ise 16 Nisan referandumunda çıkacak sonucun istikrarın devamını sağlaması gerektiğini söyledi.  Çetinkaya, ülkede istikrarın, yatırımların ve geleceğin daha büyük Türkiye'ni inşa etmek için 16 Nisan sabahında Mucurlu hemşerilerinden Evet demelerini beklediklerini anlattı. 
MİKAİL ARSLAN, “BEN ÜNİVERSİTEYE BAŞLADIĞIMDA SAYIN CUMHURBAŞKANI İŞLE KADER BİRLİĞİ YAPTIK”
     Arslan, yapılacak oylamanın Türkiye tarihinin en önemli oylaması olduğunu ve insanları ayrıştırmadan kampanya sürecinin tamamlanması gerektiğini anlattı.
        Arslan, konuşmasının devamında, “16 Nisan'da Mucurlu kardeşlerimden Evet demesini bekliyorum. 18 yaşındaki çocuklarımız seçilme hakkına sahip olmalı. Ben üniversiteye başladığımda okulda kürsüde merhum Necmettin Erbakan hocam mitinge gelmeden önce kalabalığı coşturan bir adam vardı. Muhteşem bir konuşma, şiirler söylüyordu. Baktım ki o adam şimdiki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı. O zaman-lar vatandaşın gönlüne giren Cumhurbaşkanımız şimdide milletin gönlündedir" dedi.
         Konuşmaların ardından ise kurban kesilerek parti binası hizmete açıldı.

Kaynak: Mucur Gazetesi

mucur mucur haber mucur haber 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR