Mucur Gazetesi
HV
23 NİSAN Salı 09:48

Mucur'da Birlik Havaları Esiyor

İlçemizde özlenilen birlik ve beraberlik nihayet gerçekleşmeye başladı

YEREL
Giriş Tarihi : 10-04-2017 09:08   Güncelleme : 10-04-2017 09:12
Mucur'da Birlik Havaları Esiyor

Perşembe günü yapılan Ak Parti İlçe Binası açılışında yıllardır özenline tablo gerçekleşti. Açılışa Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'in de katılması ile güzel bir tablo ortaya çıktı.
    İlçemizde yıllardır bölünmüşlük yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Birlik ve beraberlik ilçemizde sağlanmaya başlanıldı. Bunun ilk adımlarını da Ak Parti İlçe Başkanı olarak göreve gelen Hüseyin Güngör ile başladı diyebiliriz. Yapılacak yatırımlarda birlikte verilen kararlar, ortamlarda birlikte boy göstermeler derken fotoğraftaki topla ortaya çıktı. 
    Bu ilçemiz için çok büyük bir gelişme, yerel seçimlerde ilçenin neler yaşadığını hep birlikte izledik gördük. Özellikle Ülkemizin durumunu göz önüne koyarsak ilçemizde ki bu birliktelik çok anlamlı olduğunu söyleyebiliriz.
    Bu birlikteliği sağlayan Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güngör'e ilçemiz için çok iş düşüyor. İlçeye gelecek yatırımlarda zaten Ali Şahin her zaman önünü açmıştı. Şimdi ise birlikte yapılacak her hamle ilçemize bir katkı sağlayacaktır. Hükümet sözcüsü ile mevcut Belediye Başkanının birlikte hareket etmesi kadar doğal, güzel bir şey yoktur tabi. Biz bunu bu güne gerçekleştirmememizin elbette altında birçok konu var ama artık geçmişe bir sünger çekmenin zamanı geldi geçiyor bile. Biz Mucur Gazetesi olarak her zaman birlik ve beraberliği savunduk. Savunmaya da devam edeceğiz. Hep birlikte bir Mucur olduğumuzda nelerin yapılabileceğini hep birlikte görüp şahit olacağız. 
    Kısır çekişmeler, sucusun bucusun demeler artık tarih olmalı olmaya da başladı. Makam mevki kimsenin babasının malı olmadı, olmayacakta. Her zaman önemli olan geride ne bıraktığındır.
    Bu siyasetin birleşmesinin yanında birde İlçe Kaymakamın olaylara yaklaşımı birleşince ilçe için her ortam güzelleşmeye başladı. Hem bürokraside hemde siyasetin birleşmesi bu ortamda elbette çok önemliydi. İlçe Kaymakamı Muhammet Önder'in de ilçe için yapılacak olan yatırımların takipçisi ve yanında olması işlerin daha hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlıyor. 
    İlçemiz için bu birliktelik inşallah hayırlar getirir. Bizde Mucur Gazetesi olarak bu birliktelikte az da olsa bir payımız bulunursa elbette ki her türlü desteği vereceğiz. 

Kaynak: Mucur Gazetesi

mucur mucur haber mucur haberleri

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR