Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 04:51

Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güngör'den Ziyaret

İlçemiz Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güngör Salı Günü ilçe Kaymakamını, Mucur Belediye Başkanını ve Emniyet Müdürünü ziyarette bulundu

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-01-2017 09:28   Güncelleme : 12-01-2017 09:43
Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güngör'den Ziyaret

Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güngör, yeni ekibiyle birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Mucur Kaymakamı Muhammet Önder'i makamında ziyaret eden Güngör, daha sonra Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette birlik ve bereberlik içerisinde Mucur’a ne yapılması gerekiyorsa birlikte yapılmalı denildi ve konu İlçemiz olunca siyasi partilerimizi bir kenara koymamız gerekir dediler. Bu ziyaretten bir hayli memnun kalan Ali Şahin, şu açıklamada bulundu.
Şahin; “ Biz bu yola ilk çıktığımızda, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Mucur'a daha iyi hizmet verebilmeyi amaç edindik. Mucur için parti ayrımı gözetmedik. Biz hep bu yolda adımlar attık. Hüseyin Güngör ve ekibi de bu yolda güzel bir adım attılar, teşekkür ediyorum ve kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 
    Mucur'da ilk kez MHP'li bir belediyenin ziyaret edildiğini belirten Hüseyin Güngör, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'e göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti ve açıklamalarında şunlara değindi; “ Sevgili Peygamberimiz(s.a.s), asırlar öncesinden bugüne, bize ışık tutacak 'birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır' hadisinden yola çıktı. Artık ayrışmanın değil birleşmenin zamanıdır. Sadece Mucur'un değil tüm ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bugüne kadar ne kaybetti isek bu ayrılıklardan kaybettik. Artık kişiler üzeri siyaset bitmiştir. Bundan sonra kazanan Mucur olsun, kazanan Ülkemiz olsun. Ülkemiz gerçekten kurtuluş mücadelesi veriyor. Ülkemizin kendi ayakları üzerinde durmasını hazmedemeyen haçlı güçleri içerden ve dışardan her türlü baskıyı uyguluyorlar. Her yolu deniyorlar. İşte onun için bizde onlara karşı bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız” dedi. 
     Belediye ziyaretinin ardından ilçe emniyet müdürlüğünü de ziyaret eden Güngör, kurumları ziyaretlerimiz devam edecektir dedi.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR