Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 13:53

Hacı Turan’dan Çocuklara Hediye

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan ilçemizde çocukların yüzünü güldürdü.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-12-2016 10:31   Güncelleme : 23-12-2016 10:31
Hacı Turan’dan Çocuklara Hediye

    Hacı Turan ilçemizi sık sık ziyaret ederek sorunlarımıza çare olmaya devam ediyor. Her fırsatta ilçemize katkı sağlayan ve işlerimizi kolaylaştıran Turan, dün ilçemiz okullarına 120 adet bot dağıttı. Soğuk günlerde ihtiyacı olan çocuklarımıza bot dağıtan Turan, ilçemize yapılacak olan yatırımları da yakından takip ettiğini ve gerekli girişimleri yaptığını söyledi.
    Kırşehir Merkez okullarına 90, ilçemiz okullarına 120 toplamda 250 adet bot dağıtımını dün gerçekleştiren Turan, çocukların yüzünü güldürdü. Bot dağıtımını kendisinin de okuduğu Kızıldağyeniyapan köyünde İlçemiz Kaymakamı Muhammet Önder'le birlikte yaptı. Okulda eski hatıralarında anlatan Turan, çocukları sevindirmek lazım bizde buna vesile olduğumuz için mutluyuz dedi.
    Turan; “ İlçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmak boynumuzun borcu. Bugün çocuklarımızı sevindirmek için onlara bot dağıttık. Bu soğuk günlerde çocuklarımızın ayakları üşümesin istedik. Çocuklar bizim geleceğimiz onlara şimdi ne verirsek ilerde alacağımızı biliyoruz. Bende bu okulda okudum, bu okulda birçok siyasetçi yetişti bende bunlardan birisiyim. Sadece siyasetçi değil savcılar, genel müdürler yetişti bende bunları çocuklarımızla paylaştım. Onlara hedeflerini hep yüksek tutmalarını söyledim. Hedef ne yakar yüksekse başarıda o kadar iyi olacağını anlattım. 
     Kızıldağyeniyapan okulumuza birde hali saha projemiz var Allah nasip ederse onuda yapacağız. Sadece hali saha ile kalmayacağız yanında çocuklarımızın vakit geçirmesi için çocuk parkı yenileme çalışması da yapacağız. Bunları çocuklarımız daha iyi eğitim görsün diye yapıyoruz. Umarız onlarda bizleri mahcup etmezler ve her biri hayatlarında çok başarılı olurlar. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR