Mucur Gazetesi
HV
16 NİSAN Salı 22:15

29 Ekim'de Bayrak Töreni Rezaleti

İlçemizde Cumartesi günü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet bayramında böyle düzensizlik görülmedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-11-2016 12:35   Güncelleme : 01-11-2016 12:35
29 Ekim'de Bayrak Töreni Rezaleti

İlçemizde kutlanan Cumhuriyet bayramında tam anlamı ile sınıfta kaldık. Cumhuriyet Bayramı kutlama yeri olarak seçilen Belediye otoparkı adete karma karışık bir durumda idi. 
   Daha önceki yıllarda öğrencilerin düzeni ve tertibine önem verilirken bu sene öğrencilerin başında duran öğretmenler bile kendilerini salmış vaziyetlerdi.
    Şimdi biz Mucur Gazetesi olarak

soruyoruz,  Cumhuriyet Bayramına yakışır bir durum mu bu? Türk Ulusu için en önemli günlerinden biri olan 29 Ekim'e bu düzen yakışmadı. Bu konunun sorumluları kimler ise bir an önce bunun hesabını vermelidir. Öğrencileri düzensiz bir şekilde bırakan öğretmen, organizasyonu yapan yetkili kimlerse.
   93. Yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramını, ilk kez kutluyormuşuz gibi acemice bilinçsizce bir bayram kutlandı. Bayrak geçerken protokol ayağa kalkmadı, daha sonra bayrak taşıyan öğrenciler tekrar çağırılarak bayrak geçme töreni tekrarlandı. Böyle rezillik mi olur? Atamıza Cumhuriyetimize saygı bu mudur?
    İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Akbülbül'ün bu konularla alakalı gereğini yapması gerekmekte. Sandalyelerde oturan çocuklara nasıl Cumhuriyet sevgisini saygısını aşılayacağımız tartışma konusu olurken, vatandaşında organizasyona tepkisi gözden kaçırılmamalı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR