Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 01:21

Kırşehir Kamu Hastanelerinde deprem var!

Genel Sekreter Öncel ile birlikte, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği’nde görevli çok sayıda üst düzey yöneticisinin görev süreleri uzatılmadığı için 31 Aralık’tan sonra KKHB’de deprem yaşanacak

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 19-12-2014 15:30   Güncelleme : 19-12-2014 15:30
Kırşehir Kamu Hastanelerinde deprem var!

   Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği (KKHB) Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Öncel başta olmak üzere, çok sayıda üst düzey yöneticinin görev sürelerinin uzatılmayacağı öğrenildi. KKHB’de Genel Sekreterlik görevine Uzman Doktor Alpaslan Kuş’un getirileceği açıklandı. Genel Sekreter Öncel’in de Ankara İl Sağlık Müdürü olarak görevlendirileceği bildirildi.

   Edinilen bilgiye göre, 1 Kasım 2012 tarihinde Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne iki yıl süreyle atanan Op. Dr. Mehmet Öncel’in görev süresi, 31 Aralık’ta sona erecek. Yasa gereği, Op. Dr. Öncel’in görev süresi ya 4 yıl uzatılacak, ya da 31 Aralık’ta sona erdiği için başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınacak. Sağlık Bakanlığı, aslen Eskişehirli olan Genel Sekreter Öncel’in görev süresini uzatmadı ve kendisini Ankara Sağlık İl Müdürü olarak atadı. Genel Sekreter Öncel’in, 31 Aralık’tan sonra görevini Uzman Doktor Alpaslan Kuş’a teslim edeceği öğrenildi. Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olan Doktor Alpaslan’ın, iki ay önce Özel Aşıkpaşa Hastanesi’nden ayrılarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne üroloji uzmanı olarak göreve başladığı öğrenildi.

 

   KKHB Genel Sekreteri Öncel’in eşi olan Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Güldane Öncel’in de görev süresi uzatılmadı. İdari Hizmetler Daire Başkan-İnsan Kaynakları Uzmanı Ekrem Öztürk’ün görev süresinin uzatılmadığı ve Öztürk’ün kadrosunun bulunduğu Ahi Evran Üniversitesi’ne 31 Aralık’tan sonra döneceği bildirildi. Hastane Otel Müdiresi Sevil Özfakılı, Kaman Hastane Müdürü Dursun Karaman, Mucur Hastane Müdürü Muzaffer Telli ve Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Hacı Kaymaz’ın da 31 Aralık’ta sona eren görev sürelerinin uzatılmayacağı bildirildi. Bu arada, 30 Kasım 2012’de ataması yapılan Mali İşler Daire Başkanı Serdar Duru’nun görevde kalacağı da öne sürüldü.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR