Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 13:03

Mucur Devlet Hastanesine Diyaliz Ünitesi Açıldı

Mucur Devlet Hastanesi'nde, dört cihazlı diyaliz ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 06-06-2016 08:53   Güncelleme : 06-06-2016 08:53
Mucur Devlet Hastanesine Diyaliz Ünitesi Açıldı

Diyaliz Ünitesinin açılış törenine, Vali Necati Şentürk, Mucur Kaymakam Vekili Cihan Kayaalp, İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, İl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alpaslan Kuş, Mucur Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. İlknur Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Metin Kütük, İlçe Emniyet Müdürü Arif Gürcan, ilçe protokolü, Mucur Devlet Hastanesi yetkilileri ile hastane personeli katıldı.
   Programda bir konuşma yapan Vali Necati Şentürk, ülkemizin sağlık açısından altyapı, teknik donanım, tedavilerde modern cihazların kullanılması ve kaliteli personeli ile oldukça iyi bir konumda olduğumuzu söyledi.
   Ülkemizde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin her geçen gün arttığını belirten Vali Necati Şentürk, "Ülkemizdeki sağlık hizmeti, birçok ülkeye örnek olacak bir şekilde gelişmektedir. Büyük güçlüklerle il merkezine giden hastalarımız, bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz diyaliz ünitesinde rahatlıkla tedavi görecekler. Haftada beş gün hizmet verecek olan ünitede, hastalar evden alınıp tedaviden sonra yine evlerine bırakılacaktır. Bu itibarla hizmetlerimize devam edeceğiz. Diyaliz ünitesinin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum, ünitenin ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR