Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 16:15

“Mucur’u başarıyla temsil edeceğiz”

Mucur Ş.Ö.H.A. Hürriyet Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Mustafa Koçak:

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-12-2015 10:50   Güncelleme : 10-12-2015 10:50
 “Mucur’u başarıyla temsil edeceğiz”

Mucur'un eğitimdeki başarısını sosyal etkinlikleriyle pekiştiren Mucur Ş.Ö.H.A. Hürriyet Ortaokulu, geçen yıl güreş müsabakalarında elde ettiği başarıyı bu yıl da tekrarladı. Mucur temsilcisi okul, Kırşehir'de düzenlenen müsabakalarda 2 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ederek dikkatleri üzerine çekti. 
Mucur Ş.Ö.H. A. Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Mustafa Koçak, başarılarını devam ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Kırşehir'i gruplarda iki sporcumuz ile temsil edeceğiz. Hedefimiz, grupları da geçerek Mucur'un adını duyurmaktır. Bize destek veren okul idaresi ile velilerimize teşekkür ederim” dedi.
   30 Kasım tarihinde Aşıkpaşa Spor Salonu'nda yapılan güreş müsabakaları sonunda Mucur Ş.Ö.H. A. Ortaokulu, 6 sporcu ile katıldığı serbest güreş müsabakasında kendi okul öğrencileriyle eşleşmelerine rağmen 2 birincilik 2 ikincilik ve 2 de üçüncülük elde etti. Mucur Ş.Ö.H. A. Hürriyet Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Mustafa Koçak, okullarının eğitim ve sosyal etkinliklerde önemli başarılar elde ettiğini belirterek, “Kırşehir'deki yarışmalarda 59 kiloda Baran Akın birinci, Furkan Karakaya ikinci ve Hikmet Türkay Öcalan ise üçüncü oldu. 53 kiloda Ömer Osman Erkal birinci, Bertuğ Aygan ise ikinci oldu. Küçükler kategorisinde ise 44 kiloda Samet Barış il üçüncüsü oldu. Birinci olan öğrencilerimiz, Kırşehir'i gruplarda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Gelecek yıllarda daha çok sporcu ile yarışmalara katılacağız” dedi.
   Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Koçak, yaptığı açıklamada, “12 Kasım'da PETLAS Koşu Parkuru'nda yapılan kros yarışmalarına yıldız kız ve erkekler olarak takım olarak katıldık. Soğuk havada yapılan yarışmalarda kız ve erkeklerde, ikisinde de takım halinde ikinci olduk. Mucur'daki müsabakaların çoğunda birinci olan okulumuz, Kırşehir'deki yarışmalarda da önemli başarılara imza atmaktadır. Bize her konuda destek veren okul idaremize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi de elde ettikleri başarı nedeniyle kutlarım” diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR