Mucur Gazetesi
HV
16 NİSAN Salı 07:52

Kırşehirspor'da Puan Kayıpları Devam Ediyor

Kazan Belediyespor–Kırşehirspor :2-1

SPOR
Giriş Tarihi : 11-11-2015 10:35   Güncelleme : 11-11-2015 10:35
Kırşehirspor'da Puan Kayıpları Devam Ediyor

   Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 6. Hafta mücadelesinde Kırşehirspor, Ankara deplasmanında Kazan Belediyespor ile karşılaştı.  Kızılcahamam İlçe Stadı’nda oynanan maçta Kazan Belediyespor’a 2-1’lik skorla yenilen Kırşehirspor, zirve yarışında ağır yara aldı.

 Stad: Kızılcahamam İlçe Stadı

Hakemler : Ömer Kocabey***, Mehmet Zeki Uzar***, Şefik Öner***(Kocaeli Bölgesi)

4.Hakem: Hakan Erkan *** (Kocaeli Bölgesi)

Kazan Belediyespor: Yiğit***, Mehmet Ali***, Nuri***, Ali**, Celalettin**, Ömer***, Muhammed (Abdullah dakika 85), Eray, Mustafa (Doğukan dakika 77), Uğur ve Fatih (Yunus dakika 66)

Teknik Direktör: Ahmet Uçar

Kırşehirspor: Serkan, Yunus, Hacı Ahmet, Yiğit, Gökhan, Ramazan, Abdul Razzak, Adem, Murat, Ozan ve James

Teknik Direktör:Bekir Barış Cihan

Goller: Dk.9 Eray ve Dk.Mustafa (Kazan Belediyespor) / Dk.85 Abdurrahman Bengi (Kırşehirspor

    Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 6. Hafta mücadelesinde Kırşehirspor, Ankara deplasmanında Kazan Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Ankara Ekibi Kazan Belediyespor’un 9.dakikada geliştirdiği atağı kalesinden uzaklaştıramayan Kırşehirspor savunması Eray’ın attığı golle engel olamayınca  karşılaşmanın  ilk yarısını ekibimiz 1-0 mağlup tamamladı. İkinci yarı gol için umutlanmaya başlayan Kırşehirspor, 56.dakikada Kazan Belediyespor atağında Mustafa’nın kafayla attığı golü engelleyemeyince maçta bir anda 2-0 geriye düştü.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol arayan Kırşehirspor, 85.dakikada Abdurrahman Bengi’nin attığı golle maçta farkı bire düşürdü.  Karşılaşmanın kalan dakikalarında maçta skoru eşitlemek adına atak geliştiren Kırşehirspor ileri uç oyuncuları bir türlü golü bulamayınca karşılaşmayı ev sahibi takım Kazan Belediyespor 2-1 lik skorla kazandı. Kırşehirspor, bu mağlubiyetle haftayı 7 puanla ve 9.sırada tamamladı. Lider Nevşehirspor ve ikinci sırdaki Kazan Belediyespor’un ise 10 puanla haftayı kapattı. Kırşehirspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde lider Nevşehirspor ile hayati derecede önemli bir maçta karşılaşacak.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR