Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 16:12

Şerefoğlu Tarım Kırşehir Tarım Fuarına Damgasını Vurdu

İlçemizin öz kaynağı Şerefoğlu Tarım Kırşehir'de Cuma günü başlayan Kırşehir Tarım fuarına damgasını vurdu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-09-2015 08:53   Güncelleme : 07-09-2015 08:53
Şerefoğlu Tarım Kırşehir Tarım Fuarına Damgasını Vurdu

 İlçemizin öz kaynağı Şerefoğlu Tarım Kırşehir'de Cuma günü başlayan Kırşehir Tarım fuarına damgasını vurdu.

İlçemizin öz sermayesi ile kendini 1964 yılından bu güne geliştirerek devam eden Şerefoğlu, İç Anadolu'nun tek Tarım makinesi üreticisi olarak fuarda vatandaşın büyük ilgisini gördü.

   Kırşehir ve çevre köylerden gelen vatandaşlar, hem de il dışından ve İç Anadolu Bölgesinden gelen vatandaşlar Şerefoğlu'nun üretmiş olduğu tarım makinelerine büyük ilgi gösterdi. 

   Kendi ürettikleri tarım makinelerini fuarda sergileyen ilçemiz firması, sadece Kırşehir fuarlarında değil İç Anadolu'da düzenlenen her fuara davet ediliyor ve katılıyor. Şerefoğlu'nu bilmeyen vatandaşlar ilk olarak bu malzemelerin nerede üretildiğini soruyorlar ve aldıkları cevap karşısında hayli şaşkına dönüyorlar. Mucur'da üretiliyor olması vatandaşı hem hayrete düşürüyor hem de sevindiriyor. Başka illerde yapılan markalı makineleri almaktansa kendi memleketlerinden almayı tercih ediyorlar. 

   Firma sahiplerinden Cem Demir açıklamasında şunlara değindi; " 2. Düzenlenen Kırşehir fuarında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Burada vatandaşımız bizlere büyük ilgi gösteriyor. Biz makinelerimizi kendimiz üretiyoruz ve halka sunuyoruz. Bu güne kadarda makinelerimiz için olumsuz bir görüş almadık. Çünkü imalatımız emin olun diğer firmalarla aynı hatta daha sağlam. Bir çiftçi başka markanın ürününü aldığında o üründe bir sıkıntı olduğunda muhatap bulması çok zor ama bizim çiftçimiz bizim ürünlerimizden aldığında sıkıntısı olduğunda bizlerle direk muhatap olabiliyor. Buda vatandaşlar için artı bir durum oluyor. 

   Burada şu ana kadar iyi bir satış yaptık. Vatandaşlarımız sağ olsunlar bizlere ilgi gösterdiler. Bizlerde onları memnun etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR