Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:05

Mucur'un Gururu Şerefoğlu Tarım

ŞTM Şerefoğlu Tar. Mak. San 1965 yılından kuruldu. Firma %100 yerli sermaye ile üretim yapan ender firmalardan birisi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-08-2015 08:45   Güncelleme : 27-08-2015 08:45
Mucur'un Gururu Şerefoğlu Tarım

    ŞTM Şerefoğlu Tar. Mak. San 1965 yılından kuruldu.  Firma %100 yerli sermaye ile üretim yapan ender firmalardan birisi.

   Firma tarım makineleri sektöründe üretim yapmakta. Bu güne kadar sadece ilçemizde değil İç Anadolulun bir çok ilinde satışlarını yapmakta. İmalatları römork çeşitleri, kültivatör(anız bozan) çeşitleri diskorov çeşitleri.

Şerefoğlu ürünleri TSE-HYB, C€, hizmet yeterlilik Marka tescil belgeli olup 2 yıl garantilidir.

   Şerefoğlu Tarımda, çiftçilik yapan tüm vatandaşlarımız her türlü malzemesini bulabiliyor. Bulmakla kalmıyor aldığınız malzemeleri taksit imkanı sağlanıyor. 

   Ziraat Bankası aracılığı ile 5 yıl taksitli satışları, tüm Türkiye genelinde tarım kredi kooperatifleri aracılığıyla satışları ve tarım bakanlığının kırsal kalkınma destekleme kapsamında verdiği %50 hibe projelerine ürün veriliyor.

Hepsinden önemlisi Şerefoğlu ilçemizin parlayan yıldızı. İç Anadolu Bölgesinde kendi ürünleri üreten bir ikinci firma daha yok. Bölgemizi baza aldığımızda çiftçilerimiz için her türlü imkanı sağlayan Şerefoğlu, milliyetçilik ruhuyla hareket ederek tüm gelir giderlerini ilçemizde karşılıyor. 

Şerefoğlu Tarım Fuarlarda

2. düzenlenecek olan Kırşehir tarım fuarında ürünlerini sergileyecek olan Şerefoğlu Tarım  stantlarına tüm halkımız davet ediyor. İlçemizden büyük bir katılım beklenirken, ilçemizin bayisi olmasından dolayı da ilçemizden büyük destek beklemekteler.

Şerefoğlu Tarımın sahibi Cem Demir açıklamasında şunlara değindi. Demir; "Biz bu işleri yaparken ilçemize yatırım yaparak katma değeri kendi memleketimizde bırakıp istihdam ve gelişme noktasında kendi gençlerimize iş imkanıyla memleket hizmeti yaptığımıza inanıyoruz. Gittiğimiz fuarlarda ve ticaret yaptığımız illerde ilçemizi ve ilimizi tanıttığımıza inanıyoruz ve bu konuda iddialıyız. Biz tarım sektöründe iler ki yılların belirleyicisi olacağız" dedi.

Şerefoğlu Tarım'ın Bayileri

Tarım Kredi Kooperatifleri, Yurttaşlar Jondere Ankara Bölge Bayi, Reis Tarım Kayseri Bölge Bayi, Abdullah Aydın(Taş Mehmet) Mucur Bayii

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR