Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 10:27

Mucur Devlet Hastanesinden “Şifa Veren Ele Vefa” Mesajı

Mucur devlet hastanesi başhekimi Uzm. Dr İlknur Öztürk, tüm sağlık çalışanları ve halkımızla ile birlikte hastane bahçesinde, basın açıklamasında bulundu.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 04-06-2015 09:05   Güncelleme : 04-06-2015 09:05
Mucur Devlet Hastanesinden  “Şifa Veren Ele Vefa” Mesajı

Mucur devlet hastanesi başhekimi  Uzm. Dr İlknur Öztürk,  tüm sağlık çalışanları ve halkımızla   ile birlikte hastane bahçesinde, basın açıklamasında bulundu.

  Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde Göğüs Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapmakta olan meslektaşı,Op.Dr. Kamil Furtun'nun menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiş olmanın, derin  üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Öztürk konuşmasına şu şekild edevam etti;

   "İnsan hayatına kast edilerek ortaya konan bu korkunç olay bizleri ve sağlık camiamızı derinden sarsmıştır. Bu nedenle çalışanlarımız ve halkımızla birlikte görev şehidimiz Dr. Kamil Furtun'u dualarla anmak için toplandık. ”Şifa veren ele vefa” sloganımızla  tüm halkımıza duyarlılık çağrısında bulunuyoruz ve unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi yeniden hatırlatarak, sağlık çalışanlarımızdan küçük bir teşekkürün esirgenmemesini istiyoruz.

İnsanımızın sağlığı için canla, başla, büyük bir özveri ve fedakarlıkla  görev yapan sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü şiddeti, kimden ve nasıl geldiğini ayırt etmeksizin lanetliyoruz. 

Sevginin, merhametin ve hoşgörünün sembolü olan bir sahada böylesi kahreden olayların bir daha yaşanma-masını yürekten temenni ediyoruz.

   İnsanların kendi canına can katan, sancısını dindiren bu gönüllü sağlık  ordusuna, bu fedakar insanlara sahip çıkmasını istiyoruz. 

   Şifa veren eller sizlerden kendilerini anlayan yürekler istiyor…

    Ve 1 Haziran 2015 pazartesi sabah 09.00-09.15 saatleri arasında hastanelerimizden yükselen sese  kulak vermeye çağırıyoruz…

   Hayatını kaybeden Kamil Furtun kardeşime Cenab-ı Hakk'tan rahmet, kendisi de bir meslektaşımız olan değerli eşleri başta olmak üzere evladı ve tüm yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Milletimizin ve Sağlık Camiamızın başı sağ olsun" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR