Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 14:00

Malmüdürlüğünden 'Teşekkür Belgesi'

Mucur Malmüdürü Hacı KARAYEL 26. Vergi Haftası münasebetiyle, vergisini zamanında ödeyen vergi mükelleflerine 'teşekkür belgesi' verdi.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 02-04-2015 10:23   Güncelleme : 02-04-2015 10:23
Malmüdürlüğünden 'Teşekkür Belgesi'

   Mucur Malmüdürü Hacı KARAYEL  26. Vergi Haftası münasebetiyle, vergisini zamanında ödeyen vergi mükelleflerine 'teşekkür belgesi' verdi.

   Vergi Haftası münasebetiyle, beyan ve ödeme yükümlülüklerini zamanında yerine getiren mükellefler arasında yer alan Kurumlar Vergisi Mükellefleri Aslantürk Ltd.Şti ve Altınçanak Petrol Ltd.Şti ile Gelir vergisi Mükellefleri Recep SELÇUK ve Hızır ÇALIŞKAN’in yerlerinde ziyaret ederek teşekkür belgesi verdi.

 

Malmüdürü  Hacı KARAYEL;  "Vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu ifade ederek mükelleflerimizin vergi ile ilgili ödevlerini hiçbir cezalı işleme muhatap olmadan yerine getirmelerinin ve vergi ödemelerini düzenli olarak yapmalarının gerek kendilerinin yararı gerekse ülkemizin gelişmesindeki katkısı bakımından önemini vurgularken, ülkemizin gelişimine bilgisi, sevgisi ve vergisi ile ülkemize katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR