Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 22:36

Mucurspor Eski Günlerine Aratmadı 2-1

SPOR
Giriş Tarihi : 09-03-2015 09:58   Güncelleme : 09-03-2015 09:58
Mucurspor Eski Günlerine Aratmadı 2-1

   İlçemiz takımı Mucurspor Cumartesi günü oynanan maçta rakipi Evranspor'u 2-1 yendi. Son yılların en güzel maçını sergileyen takımız 1-0 öne geçti. Rakip Evranspor daha çok topla oynamasına rağmen takımımız kontra atakta bir gol daha bularak 2-0 yaptı. Maçın sonralarına doğru penaltıdan gol bulan Evranspor ümitlendiysede maçı takımız 2-1 kazandı.

   Bu dönem zor şartlara rağmen kurulan Mucurspor son maçlarında rakip tanımıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kamanspor'u 7-2 yenen takımız bu hafta kendi evinde ligin güçlü ekibi Evranspor'u  2-1 yenerek, rakibi Evranspor'a şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vurdu. Maçta takımımız öyle iki güzel bir gol attı ki Evranspor yöneticileri dahil herkes ayakta alkışladı.

   Genç ve dinamik bir takım olan Mucurspor son haftalara girerken vitesini artırdı ve şampiyonluk yolunda bende varım dedi. Unutulmayacak maçlara imza atan takımız önümüzde ki hafta Evranspor ile birinciliği paylaşan Çayağzıspor ile karşılaşacak. Son haftalarda Evranspor ile Çayağzısporun maçında çıkacak skor'a göre şampiyon belli olacak.

 

   Önümüzde ki haftalarda kritik maçlara çıkacak olan takımımıza taraftarın da destek olması bekleniyor. Bu hafta oynanan maçta oldukça destek veren taraftarımız umarız ilerleyen maçlarda da desteğini esirgemez.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR