Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 20:10

Facebooktan Akıllı Telefonlara Home

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg, şirketin akıllı telefonlar için ürettiği yeni ürünü 'Home'u tanıttı.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 06-04-2013 23:22   Güncelleme : 06-04-2013 23:22
Facebooktan Akıllı Telefonlara Home

Facebook'un California'daki Menyo Park'ta yer alan genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Zuckerberg, yeni yazılımın 12 Nisan'dan itibaren Google Play'den indirilebileceğini söyledi.

 
Şirketin sanılanın aksine yeni bir telefon ya da işletim sistemi üretmediğine işaret eden Zuckerberg, Facebook'u Google'ın Android işletim sistemi ile çalışan tüm akıllı telefonların ana merkezi haline getirecek bir mobil deneyim geliştirdiklerini belirtti.
 
Facebook'un kurucularından Zuckerberg, "yeni yazılım, kullanıcılara Android telefonlarda diğer hiçbir platformda yaşayamayacakları bir deneyim sunuyor. Yazılım, tek tek uygulamaları kontrol etmek yerine Facebook içeriğini direk ana ekrana taşımayı amaçlıyor.
 
Ürüne Android telefonların ana ekranında yer aldığı için 'Home' adını verdik. Ürün, kullanıcıların Facebook bağlantıları ile ilgili uygulamaları bir arada sunuyor. Amacımız, insanların ihtiyaçlarını uygulamaların önüne koymak" dedi.
 
Zuckerberg, kullanıcıların e-mail, haritalar ve diğer hizmetler gibi uygulamaları tek bir ana ekrandan görmelerine olanak tanıyan Home'u Facebook'un şimdiye kadarki en iyi versiyonu olarak niteledi.
 
Giderek artan sayıda kullanıcının sosyal paylaşım sitesine akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlarla girdiğine dikkati çeken Zuckerberg, bu nedenle taşınabilir araçları kullananların isteklerine öncelik tanıma kararı aldıklarını sözlerine ekledi.
AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR